Nyhedsbrev

Nyhedsbrev maj 2021

Kære medlemmer.

Det er dejligt at vi har åbnet igen, hverdagen ligner sig selv fra før corona, vi skal kun huske at spritte hænder og holde afstand og have sin gyldige test eller coronapas med. Vi har en stikprøve hver dag på forskellige tidspunkter. Har man ikke dokumentation for gyldig test med, bliver man bedt om at forlade Valkyrien, hvis det sker igen, får man 1 måneds karantæne og 3. gang  er det ½ år.

Vi har lige lavet en ny aftale med rengøringsfirmaet, de har dog et problem, når de skal rengøre saunaen.

Der er stadig folk i saunaen efter kl. 21.30 og så bliver der ikke gjort rent. Det bliver noteret hver gang med klokkeslet og antal saunagæster, så her kommer en opdatering på gældende åbningstider.

VI HAR ÅBENT FRA KL. 6 TIL KL. 22 HVER DAG. SAUNAEN FORLADES KL: 21.30.

Vi håber I respekterer det, så vi også kan have en ren sauna.

Jer der har meldt jer ind i Valkyrien, vil snart få udleveret jeres armbånd og husk at melde jer til på intromødet. Når alle har været igennem, kan vi åbne for vores venteliste.

Vi har i øjeblikket en del armbånd, som ikke er afhentet. De vil blive udleveret efter intromødet, første møde er 7. juni kl. 19 i Havstuen. Der er tilmelding hos Svend Erik Thomsen mobil 21721073 eller Karin Larsen mobil 29790208.

I ønskes alle en god sommer.

På bestyrelsens vegne

Dorethe Pedersen.