Nyhedsbrev

"Jobannonce"

Vi ved I er derude - så kom frit frem og med ind i bestyrelsen

 

På Valhalla i 2021 (datoen er pga af Covid endnu ikke fastlagt) siger vi farvel til flere bestyrelsesmedlemmer, så vi har brug for nye kræfter. Kunne du lokkes til at være med, og har du tid og kræfter til at byde dig til i forskellige store og små arbejdsopgaver? Så ring til formand Dorethe tlf. 30 42 36 44, næstformand Kirsten tlf. 22 62 89 00 eller kasserer Lars tlf. 20 43 49 53 og hør lidt mere om bestyrelsen og vores funktioner eller send en mail til Dorethe på dorethe.pedersen@hotmail.com.

Har du erfaring med bestyrelsesarbejde vil det være en fordel, men det er ingen betingelse, men det vil være en fordel, hvis du kan skrive et referat, regne i Excel, kan læse et regnskab er forhandlingsvant, kan bruge en skruetrækker og har lyst til at styre en masse gode frivillige kræfter.

Vi er en arbejdende bestyrelse som mødes ca. 1 gang om måneden. På møderne giver vi hinanden status på de forskellige arbejdsopgaver, vi har delt imellem os og sætter evt. nye i gang. Der er også tid til de lidt større drøftelser og ideudvekslinger om, hvilken vej vores forening skal udvikle sig, men vores ambition er, at Valkyrien altid skal være et rart sted at være for vores medlemmer.

Corona-situationen har gjort det svært at få et dagligdagsliv helt i gang, i vores nye dejlige klubhus, så det er bestyrelsens primære fokusområde, når vi må åbne igen. Og så skal vi atter have gang i det sociale og festlige sammenhold! Vores forening har takket være tidligere bestyrelser en sund økonomi.

Følgende bestyrelsesmedlemmer takker af i 2021:

Næstformand Kirsten Lund Jørgensen

Væsentligste ansvarsområder: Kontakt til det kommunale, Køge Kyst samt vores arkitekter og hovedentreprenør.

Kasserer Lars Kemp

Væsentligste ansvarsområder: Styring af økonomien herunder kontakten til banker, fondsansøgninger, bogføring, regnskabsrapportering og medlemsadministration.

Bestyrelsesmedlem Sven-Erik Thomsen

Væsentligste ansvarsområder: Holde styr på teknikken og vedligeholdelse af faciliteterne samt kontakten til håndværkerne.

Suppleant Morten Furholt

På vegne af bestyrelsen.

Dorethe, Kirsten og Lars