Kunstkarrusellen på Louisiana

 

NU DREJER KUNSTKARRUSSELLEN IGEN

VALKYRIEN BESØGER LOUISIANNA  ONSDAG  d. 20. marts  2019 og Ellen viser rundt i følgende udstillinger

DEA TRIER MØRCH

Dea var et dybt fascinerende menneske. Hun døde alt for tidligt men formåede at skabe  stærke engagerede grafiske kunstværker , som nu har fundet vej til Louisiannas vægge. Det er en stor oplevelse og Ellen – som kendte kunstnerkollektivet RØDE MOR personligt- vil fortælle lidt om  hvilke alternative kunstneriske veje Dea gik.

PIPILOTTI RIST

Der er for alvor fokus på kvindelige kunstnere i disse år rundt omkring på den internationale  kunstscene og det er et scoop, at vi her i Danmark nu har mulighed for at opleve Pipilotti Rist på Louisianna. I kan ikke forestille jer, hvor fascinerende det er. Det er et farvestrålende og sanseligt brag af en videooplevelse. Temaer som krop og teknologi, køn og natur samt indre og ydre rum smelter sammen i et visuelt forunderligt univers, der både omslutter, udfordrer og fortryller enhver beskuer.

Praktisk information

MAX DELTAGELSE:
Erfaringen har vist, at det er den bedste oplevelse, hvis vi ikke er alt for mange. Derfor MAX 25 deltagere efter ”først til mølle” princippet.

TILMELDING til BIRGIT SØBORG fra FESTUDVALGET mail: birgit2860@gmail.com 

DEADLINE for TILMELDING: 16. marts

MØDETIDSPUNKT:
Vi mødes på LOUISIANA  kl. 11.00.  hvor Birgit Søborg og Ellen Tange står ved indgangen og så køber vi billet ved indgangen

TRANSPORT:
Det står jo enhver frit for at køre derop i egen bil. Det organiserer I bare indbyrdes. Men Ellen og Birgit vil tage offentlig transport med følgende tidsplan:

Vi mødes på Køge Station kl.9.00. Afgang kl. 9.06. (Alle sørger selv for at have billet til toget)
Fra Humlebæk station er der cirka 1,3 km. at gå til museet.

FROKOST PÅ MUSEET
Louisiana har den skønneste frokostbuffet, som dem der har lyst kan nyde eventuelt imellem de to udstillinger. Det aftaler vi når vi mødes ved museet. Man kan ikke reservere bord, så vi ser hvordan vi kan komme til at sidde.

Vi glæder os rigtig meget til en god forårstur

På foreningens vegne

Birgit Søborg og Ellen Tange