Duftaftener tirs- og torsdag genetableret

Saunagus i Valkyrien

Der er rigtig godt gang i brugen af saunaen i Valkyrien. Det er en stor  fornøjelse.  Som tidligere udmeldt er der SAUNAGUS EVENTS på følgende tidspunkter:

  • Tirsdag  kl. 19.30 – 20.30
  • Lørdag kl. 15-16
  • Ved fuldmånebadning.

Tilmelding via Valkyriens hjemmeside er nødvendig.

Stor tak til jer, der har  påtaget  jer dette arbejde. Håndklæderne bliver svunget på professionel vis.  Det er super fint.

MEN BEHOVET VISER SIG AT VÆRE STØRRE

Der er imidlertid fremkommet et ønske fra en række medlemmer om OGSÅ at fortsætte den gamle tradition for gus i saunaen, hvor man bare kan komme og hælde diverse færdigblandede dufte på saunaen. Det ønske vil vi gerne imødekomme. Vi har derfor haft et godt møde med repræsentanter for dem, der står bag ønskerne og bestyrelsen og festudvalget har besluttet følgende:

GØR DET SELV GUS”

Tirsdag kl. 16-19.15 og 20.30 – 21.30

Torsdag kl. 16. 21.30

Det betyder, at der i ovennævnte tidsrum vil være klargjort duftvand, som man er velkommen til at benytte sig af. Der er ingen tilmelding. Mads Sandfeld, tlf. 21770306, mail : sandfeld.mads@gmail.com er tovholder på aktiviteten og sørger for, at alt er klart indenfor det aftalte tidsrum.

START PÅ ”Gør det selv gus” er torsdag d. 20. september 2018.

PRØVEPERIODE

Bestyrelsen har aftalt med de involverede parter på begge aktiviteter, at der er tale om en prøveperiode i efteråret indtil udgangen af 2018.  Så ser vi om tilbuddene er tilfredsstillende og om det også imødekommer de medlemmer, der ikke ønsker at deltage i saunagus, men kun ønsker at benytte saunaen på normale vilkår. Det er en balancegang, som vi må hjælpe hinanden med at finde et fælles kompromis omkring.

Bestyrelsen ønsker en god sæson
På vegne af bestyrelsen og festudvalget

Ellen, Høvding.